La Fundación Step by Step signarà un conveni de col·laboració amb la Fundació de RCD Espanyol

Step by Step esdevindrà fundació col·laboradora de la Fundació RCD Espanyol

La Fundació Step by Step (SbS), Centre de Recuperació per a Lesionats Medul·lars, signarà un conveni de col·laboració amb la Fundació Reial Club Deportiu Espanyol el proper divendres, 13 de maig a les 12:15 h., a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol a Sant Adrià del Besòs.

A la signatura del conveni hi assistiran el Vicepresident del RCD Espanyol, Antoni Fernández Teixidó; el Director General de la Fundació RCD Espanyol, F. Javier Sáenz, i el Fundador i President de la Fundació Step by Step, Frederic Crespo.

Després de la signatura d’aquest conveni de col·laboració, Step by Step esdevindrà fundació col·laboradora de la Fundació RCD Espanyol i el President del club de futbol, Daniel Sánchez Llibre, passarà a formar part del Patronat Rector de la Fundació Step by Step.

Amb aquest acord de col·laboració, la Fundació RCD Espanyol vol donar suport a l’objectiu de la Fundació Step by Step d’aconseguir una millora de la qualitat de vida dels lesionats medul·lars i del seu entorn familiar.

La Fundació RCD es compromet també amb la projecció de la tasca que porta a terme la Fundació SbS, del seu ideari, filosofia i objectius, així com amb la difusió dels principals projectes d’investigació científica en l’àmbit de les lesions medul·lars que desenvolupa Step by Step.

Per la seva part, la Fundació Step by Step oferirà condicions especials en tractaments de fisioteràpia, formació i assessorament als socis del RCD Espanyol.

La Fundació Step by Step (SbS) és un organisme sense ànim de lucre dedicat a la recuperació d’aquells lesionats medul·lars que, una vegada han superat les fases de rehabilitació als hospitals i als centres especialitzats després de l’accident, opten per seguir amb la rehabilitació a base de fisioteràpia per obtenir una millor qualitat de vida.

La creació de Step by Step va sorgir de l’experiència del seu fundador Frederic Crespo, que per obtenir els millors resultats en la seva pròpia rehabilitació va decidir investigar els millors tractaments en aquest camp. Aconsellat pel Dr. Miguel Ángel González Viejo i la Dra. Mercè Avellanet, vice-presidents de SbS, va viatjar al Centre Fundacional de Project Walk a Califòrnia, als Estats Units, on va poder conèixer de primera mà els últims avenços en aquests moderns tractaments de fisioteràpia que gaudeixen de reconeixement mundial i que ara la Fundació Step by Step aplica a Catalunya, a la seva seu a L’Hospitalet de Llobregat.

Subscríbete a la Newsletter

Entérate de todas las noticias de la fundación y empieza a sentirte parte de nuestra familia.

Centro de Fisioterapia y rehabilitación en Barcelona y Tenerife - Step By Step.