Sopar benèfic 5è Aniversari amb Juan Mari Arzak

STEP BY STEP CELEBRA EL SOPAR BENÈFIC DE CINQUÈ ANIVERSARI AMB LA PARTICIPACIÓ DE JUAN MARI ARZAK

Va comptar amb la presència del Conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell; i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

La Fundació Step by Step, dedicada a la rehabilitació i investigació de les lesions medul·lars, va celebrà el seu Sopar Benèfic de Cinquè Aniversari, al Recinte Gran Via de la Fira Barcelona a L’Hospitalet.

El sopar benèfic va comptar amb la generosa participació del prestigiós xef Juan Mari Arzak, juntament amb Jesús Santamaría, del Grupo Bocado i Jordi Narro, del restaurant Nuclo.

Més de 300 persones, entre les quals figuren destacades personalitats institucionals – Andreu Mas-Colell, Conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Xavier Trias, alcalde de Barcelona; Mª Dolors Fernández, tinent d’alcaldessa de Benestar Social, Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat; Irma Rognoni, Regidora Districte Nou Barris; el Dr. Carles Constante, director general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya; així com del sector mèdic i empresarial.

En el decurs del sopar es va lliurar el Cinquè Premi Step by Step, que reconeix l’esforç i dedicació de persones o entitats amb una llarga trajectòria a favor de la discapacitat i la investigació, transmetent valors com l’esforç, la superació i el treball en equip. En les darreres edicions el premi va ser concedit a la Dirección General de Tráfico, MRW, al RACC i al Equipo Paralímpico Español. Enguany el Cinquè Premi Step by Step va ser atorgat al Centre de Regulació Genòmica, pels seus 10 anys de treball de recerca en benefici de la societat, la salut pública i la prosperitat econòmica. Lluís Serrano, director del centre va rebre el premi de mans de Pol Espargaró, subcampió de motociclisme en Moto 2 i ambaixador de la Fundació Step by Step.

Durant l’acte es va presentar l’ última adquisició de la Fundació Step by Step, l’exosquelet Ekso, el primer que s’utilitza a Espanya i que permet als lesionats medul·lars posar-se en peus i caminar durant el treball de rehabilitació.

Step by Step

La creació de Step by Step va sorgir de l’experiència del seu fundador Frederic Crespo, que per obtenir els millors resultats en la seva pròpia recuperació va decidir investigar els millors tractaments en aquest camp. Aconsellat pel Dr. Miguel Ángel González Viejo i la Dra.

Mercè Avellanet, vice-presidents de SbS, va viatjar al Centre Fundacional de Project Walk a Califòrnia, als Estats Units, on va poder conèixer de primera mà els últims avenços en aquests moderns tractaments de fisioteràpia que gaudeixen de reconeixement mundial i que ara la Fundació Step by Step aplica a Catalunya, a la seva seu a L’Hospitalet de Llobregat.

Actualment, el Centre compta en el seu Patronat amb la Dra. Anna Veiga, el Dr. Thomas Graf i la Dra. Victòria Fumadó.

Subscríbete a la Newsletter

Entérate de todas las noticias de la fundación y empieza a sentirte parte de nuestra familia.

Centro de Fisioterapia y rehabilitación en Barcelona y Tenerife - Step By Step.